Vlonder Specialist

Vlonders in de tuin kunnen een alternatief zijn voor bestrating. Maar ook de combinatie van bestrating en een houten vlonder is vaak heel fraai. Met de aanleg van een vlonderterras ontstaat gemakkelijk een sfeervolle hoek, bijvoorbeeld met een pergola er omheen. Het hout van de vlonder zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Net als bij een steiger kan een vlonder op paaltjes worden geplaatst.

Vlonder in de tuin

Vlonders in de tuin kunnen direct op een ondergrond van tegels. Ideaal dus als u verouderde tegels uit het zicht wilt halen. Ze kunnen voor de vlonder een nuttig fundament vormen en gewoon blijven liggen. Dit bespaart veel zwaar werk. Van der Helm Waterbouw maakt houten en kunststof vlonders. Kiest u voor hout? Dan adviseren we hardhout voor de vlonder in de tuin.

Vlonders op maat gemaakt door de specialist!

U kunt Van der Helm Waterbouw gerust een specialist in het aanleggen van vlonders noemen. Wij realiseren jaarlijks tientallen vlonders en hebben hiervoor opgeleid personeel. De nodige ervaring en kennis is dus in huis voor het vervaardigen van vlonders op maat en geheel naar uw wensen! Wilt u meer weten over onze vlonders? Informeert u dan geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden van een vlonder van de Vlonder Specialist. Want bij ons is niets onmogelijk!

Vlonder laten aanleggen?

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, een offerte of gewoon met een vraag!

06 546 552 34

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotoalbum

Meer voorbeelden?

Bekijk ons fotoalbum >

Ons werk in het 'echt' zien?

Breng een bezoek aan onze voorbeeldtuinen >