Skip to main content
Van der Helm Waterbouw

Vlonders

Vlonder Specialist

U kunt Van der Helm Waterbouw gerust een specialist in het aanleggen van vlonders noemen.
Wij realiseren jaarlijks tientallen vlonders en hebben hiervoor opgeleid personeel. De nodige ervaring en kennis is dus in huis voor het vervaardigen van vlonders op maat en geheel naar uw wensen!

Vlonders in de tuin kunnen een alternatief zijn voor bestrating. Maar ook de combinatie van bestrating en een houten vlonder is vaak heel fraai. Met de aanleg van een vlonderterras ontstaat gemakkelijk een sfeervolle hoek, bijvoorbeeld met een pergola er omheen. Het hout van de vlonder zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Net als bij een steiger kan een vlonder op paaltjes worden geplaatst.

Wilt u meer weten over onze vlonders?
Informeert u dan geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden van een vlonder van de Vlonder Specialist. Want bij ons is niets onmogelijk!

Vlonder laten plaatsen?

Van der Helm Waterbouw
Vakmanschap en kennis

Vlonder Constructeurs

Plaatsen van een vlonder vereist de nodige vakmanschap en -kennis én het werken met professionele tools. Van der Helm Waterbouw, ook bekend onder de naam Pim van der Helm Waterbouw, is dé specialist voor het plaatsen van vlonders in de Randstad, regio Haaglanden en Lansingerland. Maar ook in de rest van Zuid-Holland plaatsen wij vlonders.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, een offerte of gewoon met een vraag!

Van der Helm Waterbouw